Gebouw T presenteert 20 maart Quiz'm. Quiz’m is dé muziekquiz die de muzikale kennis van de deelnemers serieus op de proef stelt.

De quiz vindt al meer dan een jaar zeer succesvol plaats in Mezz Breda, en komt zondag 20 maart naar Gebouw-T om Bergen op Zoom en omgeving op haar muzikale kennis te testen.

Achter Quiz’m schuilen Sabbas Smits en Peter de Jong, die samen het idee opvatten om een muziekquiz te bedenken en uit te voeren. Het moest een muziekquiz worden die laagdrempelig is en geschikt is voor een breed publiek, maar waar ook de muziekkenner een uitdaging in kan vinden. En zo geschiedde. Enkele weken later stond Quiz’m voor de eerste keer op een maandagavond in het Mezz Café te Breda. Meteen de eerste keer puilde het café uit en na twee succesvolle edities werd voor een speciale kerstquiz uitgeweken naar de grote zaal van Mezz. Vanaf dat moment is het elke editie in Mezz volle bak en strijden er gemiddeld 55 teams bestaande uit 3 à 4 personen om de eer en de prijzen.

Vanaf 20 maart gaat de quiz ook regelmatig in Gebouw-T plaatsvinden. Elke ronde opnieuw verzinnen Peter de Jong en Sabbas Smits weer uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak en de gezelligheidsspeler. Er is dus weinig kans dat deelnemers aan de quiz in Breda in Bergen op Zoom vragen herkennen. Deelnemen aan de quiz is gratis. Er wordt gespeeld in teams van maximaal vier personen. Een team kan van tevoren aangemeld worden via de website van Quiz’m (www.quizm.nl) of op de middag zelf in Gebouw-T. Vol is echter vol, dus vooraf opgeven is zeker zijn van deelname.

Quiz’m start op zondagmiddag om 16.00 uur. Gebouw-T is vanaf 15.30 uur geopend en vanaf die tijd is er de mogelijkheid om teams in te schrijven. Vooraf inschrijven kan via www.quizm.nl. De toegang is, ook voor toeschouwers, gratis. Meer informatie is te vinden op www.gebouw-t.nl of www.quizm.nl.