"Senfina" komt uit het Esperanto en staat voor oneindig. Voor mij betekent het oneindige liefde en de oneindige mogelijkheden die onze winkel biedt."

 

 

Jessica van de Kasteele liep zelf bruidsmodeshows. Als klein meisje werd ze al tot de bruidsmode getrokken en toen na 11 jaar zelf als model in deze branche vertoefd te hebben deed zich een kans voor om een zaak in Steenbergen over te nemen. Uiteindelijk was dat niet echt wat ze zocht maar dat heeft ze nu dan gevonden in Bergen op Zoom in een prachtig gerestaureerd pand tegenover het station in Bergen op Zoom.

 

"Ik ben weer terug in mijn eigen stadje en kreeg de kans op dit prachtige pand. Ik hoefde er niets aan te doen want het was al totaal gerestaureerd. Ik kan niet geloven hoe een jaar is voorbijgevlogen. Dit is helemaal mijn ding en het gaat boven verwachting goed."

Jessica straalt als ze praat over de brede collectie, ook voor de grotere modellen, de gastvrijheid en service als haar grootste troeven, dat ze eigenlijk voor elk wat wils biedt met gerenommeerde merken. Vanaf oktober gaat ze ook herenmode opnemen in het assortiment. Dat wordt dan wel kleding die je voor die ene speciale dag kunt gebruiken, maar die daarna ook gewoon bij andere evenementen past.

 

"Het mooiste en leukste moment krijg je als een bruid in spé in tranen schiet omdat ze de ultieme ideale trouwjurk gevonden heeft."

 

In 2014 opende ze op 19 september. Dat ging gelijk gepaard met een grote bruidshow en beurs in De Stoelemat. Dat was zo'n mooi succes dat ze dat nog wel een keer wil herhalen:"Op 10 januari hou ik mijn verjaardagsfeestje van mijn winkel met weer een show / beurs in De Stoelemat. Overigens over dat vieren van het 1-jarig bestaan. Elke bruid die tot 31 december bij ons een jurk koopt krijgt de kans om het gehele betaalde bedrag terug te ontvangen. We houden namelijk een trekking waarbij we één persoon erg gelukkig zullen maken." Ik hoor van Jessica dat alle namen van bruiden die hier gekocht hebben in deze periode in een grote pot komen. Hieruit wordt de gelukkige getrokken.

 

Het succes komt Jessica niet zo maar aanwaaien, daar wordt hard voor gewerkt waarbij ze zich ook buiten de gebaande paden waagt. "Afgelopen januari hebben we een bruidshow en beurs op het eiland georganiseer, in Sint Maartensdijk. Dat was zo'n groot succes en de mensen waren zo dankbaar dat we dat aanstaande 7 november gaan herhalen."

 

 

Ik hoor allang dat Jessica nog veel plannen heeft. De toekomst voor Senfina lijkt dan ook dik in orde te zijn.