Het Bravis ziekenhuis verzorgt op donderdag 26 mei in de aula van locatie Bergen op Zoom een informatieavond over hart- of vaatziekten.

 

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met een verhoogde kans op hart- en vaatziekten.

Nederland telt ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten. Gezond leven verlaagt het risico op hart- en vaatziekten. Dat betekent kiezen voor de juiste voeding en voldoende bewegen. U kunt dus zelf veel doen om de kans op een aandoening aan hart- en bloedvaten te verkleinen of zelfs te voorkomen.

Risicofactoren
Tijdens de bijeenkomst wordt stilgestaan bij wat invloed kan hebben op het krijgen van een hart- en vaatziekte. Roken, een hoge bloeddruk, een hoog cholesterolgehalte en diabetes zijn daar voorbeelden van.  Diëtist mw. I. Bruinings, internist M. Ezzahti  en huisarts D. Vukosavljevic geven uitleg over deze risicofactoren. Aan het einde van de avond kunt u bij uzelf enkele testen laten doen.

Gratis toegang
De bijeenkomst wordt gehouden van 18.30 tot 21.30 uur, de toegang is gratis. U kunt zich voor deze bijeenkomst aanmelden bij het Patiënten Service Bureau, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 088 706 7795, of via de website van het ziekenhuis www.bravisziekenhuis.nl.