Rens & Josien meldden ons: We hebben besloten geen appartementen te bouwen.

 

En er is meer goed nieuws voor Bergen en voor de stamgasten van De Grote Slok. "Vanaf heden zijn wij elke vrijdag weer open!"

Daarmee blijft een Bergs café dat geworteld zit in de stad van de ondergang bewaard. Na de zomervakantie gaat De Grote Slok ook weer op zondag open en kunnen er weer feesten en partijen geboekt worden. Het café met woonhuis blijft wel gewoon te koop staan. Gelukkig zijn hiermee de plannen van de baan om dit oergezellige en superBergse café een andere bestemming te geven. Zoveel mensen komen regelmatig hun drankje halen in het smalle straatje naast het Markiezenhof. De borreluren trokken ook altijd een vaste schare klanten. Zo ziet Jan Tensen gelijk weer mogelijkheden voor de puzzelrit zitten. A3 en Jaqueline van de Rookshop laten weten:"1 of 2 x per week stappen vinden wij ook voldoende op onze leeftijd." Ook Daan en Nelly zien het bericht met vreugde tegemoet:"Hoi Rens en Josien, wij zijn blij dat wij niet meer zoekende zijn." Luud van de Ven vind het prachtig:"Das heeeeeeel mooi . .tot vrijdag . . Dat wordt weer genieten." 

Kortom, de klanten zijn er erg blij mee en voor de stad Bergen op Zoom is het een verademing dat sommige dingen nog gewoon bij het oude blijven.

Rens en Josien, veel succes en tot een lekker pilsje.