Nieuwe seizoenbrochures CKB De Maagd komen eraan! De nieuwe seizoenbrochures van CKB De Maagd komen volgende week uit (de week van 10 mei).

Ze zijn op aanvraag verkrijgbaar. Iedereen die de laatste twee jaar een theaterabonnement had ontvangt de theaterbrochure automatisch per post en cursisten ontvangen de cursusbrochure. Anderen kunnen de brochures aanvragen via www.ckbdemaagd.nl,  via de kassa/infobalie, t. 0164 280 555 en af te halen bij verschillende locaties in de gemeente Bergen op Zoom ( o.a. Stadskantoor, Uitpunt, VVV, bibliotheken). Alle voorstellingen en cursussen staan dan ook op de website.
Theaterprogramma
Op het nieuwe seizoenprogramma van de Bergse stadsschouwburg staan meer dan honderd voorstellingen. Het publiek kan kiezen uit musical, show, concert, muziektheater, dans, opera, toneel, cabaret en familievoorstellingen. Met vele bekende sterren en theaterbeleving voor jong en oud.

Cursusaanbod
Naast het vertrouwde aanbod zijn er nieuwe cursussen. Voor jong en oud, voor elk wat wils op het gebied van dans, muziek, beeldende kunst en theater. Bijvoorbeeld: een DJ-cursus voor kinderen, voor jongeren Spaanse Dans, Zumba Toning en Akkoord!! en voor volwassenen Zumba Gold voor 55+, Spaanse Dans, Akkoord!!!, Fotografie overdag en Percussie.

Gezinskorting voor cursussen

CKB De Maagd introduceert met ingang van het nieuwe seizoen een gezinskorting voor cursussen. Dat nodigt gezinnen uit om samen actief kunsteducatie te beleven.

Inschrijven en kaartverkoop
Voor het hele seizoen 2010-2011 kan iedereen vanaf het verschijnen van de brochures al inschrijven voor een cursus. Op woensdag 19 mei 10.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen online en via het bestelformulier in de brochure. Dit geldt voor iedereen, voor elk gewenst aantal voorstellingen. De kaartverkoop aan de kassa en telefonisch start op 7 juni 12.00 uur. Meer informatie staat in de brochures en op www.ckbdemaagd.nl. .