Organisatie kondigt nieuwe Summer Edition aan

 

Dit weekeinde stroomden de Brabanthallen vol met meer dan 11.000 country & western liefhebbers, die op de 22e editie van de Western Experience hun hart konden ophalen. De stands van de grootste en gezelligste western markt van Europa werden druk bezocht, terwijl de line dancers de gehele dag op de verschillende dansvloeren te vinden waren. De live country muziek klonk van ‘s ochtends vroeg tot in de avond in alle hallen en in de speciale paardenhal kon jong en oud genieten van spectaculaire western riding onderdelen. 

 

Met top-acts van onder andere Shirley Ann (publieksprijs winnaar meest belovende act 2016 van de Dutch Country Music Association) met haar band The Country Wings, The Mavertricks en van de jonge Laura van den Elzen (2e in RTL’s ‘Deutschland sucht den SuperStar’) werd het publiek muzikaal vermaakt, terwijl onder meer Josh Clemens weer talrijke stunts met zijn paarden vertoonde in de sfeervolle paardenhal.

 

Vanwege het voortdurende succes van de Western Experience kondigde de organisatie nu al de data voor volgend jaar aan; op 27 en 28 januari 2018 vindt de 23e editie plaats, wederom in de Brabanthallen in Den Bosch. Maar er komt dit jaar ook een openlucht Summer Edition; die vindt plaats in het weekeinde van 22/23 juli 2017 (locatie wordt later bekend gemaakt).