Zaterdag 28 april staat The Pink Floyd Sound met hun nieuwe show ‘Climb Towards the Light’ in Gebouw-T, Bergen op Zoom. 

The Pink Floyd Sound, de naam doet het al vermoeden, is een band die zichzelf als doel heeft gesteld de originele sound van Pink Floyd zo secuur mogelijk te benaderen. Dit is ook precies waar de band haar bekendheid aan ontleend. The Pink Floyd Sound is inmiddels al meer dan 10 jaar actief in zowel het binnen- als buitenland.

Tijdens hun nieuwe show neemt The Pink Floyd Sound het publiek mee op een reis vol herkenning en verrassingen. Tijdens het vorige seizoen was er aandacht voor het oudere werk van Pink Floyd, maar tijdens deze show brengt de band ook het latere werk van de band ten gehore.

Bezoekers kunnen een spectaculaire audiovisuele reis verwachten met ademende solo’s, zwierige orgeltonen en psychedelische effecten. De wervelende licht- en videoshow maken het spektakel compleet. The Pink Floyd Sound brengt een gepassioneerd eerbetoon aan Pink Floyd.

De zaal opent zaterdag 28 april 2018 om 20:30 uur. Tickets zijn verkrijgbaar voor €20,00 via de website van Gebouw-T, www.gebouw-t.nl