Jazz en muzikanten is wat je kan zien in de schilderijen van Liesbeth de Waal.

De expositie getiteld “Klanken van Kleur” kan u heel de maand mei in galerie Arsis aan de St. Annastraat te Bergen op Zoom bewonderen. Ook wij van BoZinBeeld gingen een kijkje nemen met de officiële opening. Als je de St. Annastraat in kwam lopen waren er al klanken van een jazz orkest waar Hans de man van Liesbeth in speelt, voor de vrolijke ambiance zorgde. Het levendige van zo’n muzikant buiten werd binnen op het doek nog eens beter zichtbaar door de penseel strepen die Liesbeth op haar werken heeft gezet. 

Klokslag 15.00 uur werd het woord genomen door Jeroen Dur, zelf ook een bekend slagwerker in de muziekwereld. Om in de woorden van Jeroen te spreken zei hij ”dat de aanwezigen het misschien wel raar zouden vinden, waarom hij nou juist de opening mocht doen. Dat was heel makkelijk omdat ik een schoonzoon van Liesbeth ben”. Na de lovende woorden van Jeroen kon men onder het genot van een drankje en hapje nog gezellig met elkaar kletsen.

Wilt u de expositie gaan bekijken van Liesbeth de Waal, dan kunt u in de maand mei op de vrijdagen – zaterdagen en koopzondag 27 mei terecht van 12.00 tot 17.00 uur in de St. Annastraat 10 te Bergen op Zoom

Foto's & Tekst: Bastin van Elzakkers