Vrijdagmiddag 18 mei; klokslag 16:30 uur start de kaartverkoop van de reprise van Shakespeare Verliefd!

Exact 2500 uur later zal de Première aanvangen in Het Markiezenhof te Bergen op Zoom. Kaarten zijn vanaf morgen 16:00 uur te bestellen via de website www.vierschaar.nl en de Facebook pagina van De Vierschaar. Er zijn wel wat wijzigingen ten opzichte van de eerste serie. Zo is er per dag slechts één voorstelling, die steeds om 20.30 uur begint. Dit betekent dat feeërieke verlichting een wezenlijk deel gaat uitmaken van de voorstelling. Ook aan de geluidsweergave wordt extra aandacht besteed, zodat alle spelers, naast de muzikale ondersteuning, toch prima verstaanbaar zijn. Tevens zijn er dit jaar plaatsen voor mindervaliden beschikbaar. In samenwerking met restaurants La Pucelle en Het Spuihuis zijn speciale Shakespeare’s Diner arrangementen beschikbaar.

Ook in de cast zijn vanwege werk en studie ook een aantal wijzigingen aangebracht. De nieuwe hoofdrolspeelster is Marloes Lelieveld! Zij heeft de uitdagende taak om naast Emiel Wilbrink te schitteren als Viola de Lesseps. De cast van de voorstelling is flink verjongd. Nieuwe rollen zijn er voor Roy Franssen, Jorn Huismans, Koen van Dongen, André Verstijlen, Bart Boschman en Jos Groffen. Niet veranderd en onnavolgbaar in zijn/haar prestatie is Ward Warmoeskerken als Queen Elisabeth 1. Ook Pieter Bas de Jonge in zijn geweldige rol als Philip Henslow, Paul Hermans als Wessex en de loensende Arno Bronstring als John Webster komen opnieuw terug in de voorstelling.

De speeldata zijn; Vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 september, zondag 2 september, woensdag 5 september, donderdag 6 september en vrijdag 7 september 2018.

even terugkijken naar vorig jaar?