Papi Loco is een initiatief van jongeren, voor jongeren.

Op vrijdag 1 juni, net na de examens, wordt de zomervakantie ingeluid. Ook als je (nog) geen examen doet dit jaar, ben je van harte welkom. Papi Loco vindt plaats in poppodium Gebouw-T.

Met DJ’s Puri, Sambo en Quincy Wilson op het affiche belooft het een avond te worden die perfect aansluit op het zomerse gevoel. Daarnaast wordt er een podium geboden aan lokale DJ’s Izzabelle, FlyTech en Day Kingsley. Voor het evenement moet je minimaal 15 jaar oud zijn. Naast het muziekprogramma zijn er danseressen, CO2 jets en lasers.  

Kaartverkoop is gestart

Een regulier ticket voor Papi Loco kost € 10,00. Kom je samen met vier vrienden, dan krijg je nu vijf tickets voor slechts € 25,00. Tickets zijn te verkrijgen via de website van Gebouw-T: https://www.gebouw-t.nl/event/28941/Papi-Loco-examenfeest

 

Papi Loco wordt georganiseerd door Young Creations, het jongerenplatform van Gebouw-T. Sinds begin tweede kwartaal 2018 zijn 11 jongeren tussen de 14 en 26 jaar onderdeel van de organisatie. In de komende periode worden zij gecoacht, ontwikkelen zij competenties, en denken zij mee en adviseren zij over het programma-aanbod van Gebouw-T. Daarnaast krijgen zij de unieke mogelijkheid zelf evenementen te organiseren en programmeren, speciaal voor hun doelgroep.