De vakantie is weer bijna tot het einde bij vele mensen. Dat betekent nog even genieten van een zwoele donderdagavond op het Wilhelminaveld met Palm Parkies.

Het was heel druk om het talent uit Bergen op Zoom op het podium te aanschouwen. De muzikale klanken zorgden er dan ook voor dat de voetjes van de vloer konden. Het eerste uur was voor de band Rocket Balloon. Een drie koppige Vlaams-Nederlandse band, waar onder twee dames en een neurotische gitarist die hun instrumenten goed beheersten. Het tweede deel van de avond was voor de Bergse formatie GetBrassed. Snoeiharde brass pur sang waar de handen wel voor op elkaar gingen van het aanwezige publiek. De band heeft de foundation van Rick Jonckheere gesteund door drumsticks aan te schaffen. Rick is een student drums die 9 januari is overleden aan een zeldzame ziekte CVID. 

Volgende week donderdag is het al weer de laatste avond van Palm Parkies. Hier treed dan de formatie De Bijtels op die er een ware knalfuif van kunnen maken met hun enthousiasme.

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers