Iedereen welkom bij de Open Lesweek CKB

 

Muziek op meer dan 30 instrumenten, zang, allerlei dansvormen, theater, beeldende kunst, voor jong en oud: je kunt het allemaal uitproberen in de Open Lesweek. Het CKB zet de deuren aan de Burg. Stulemeijerlaan uitnodigend open van 27 augustus t/m 1 september voor iedereen die een keer gratis mee wil doen. Kijk voor het Open Lesweek-rooster op www.ckboz.nl. 

 

Tijdens de Open Lesweek CKB kun je vrijblijvend komen kijken, luisteren en (gratis) meedoen bij Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Je hoeft je niet van te voren op te geven, kies een open les op het rooster en loop binnen in de week van 27 augustus t/m 1 september. De CKB hal is vernieuwd, je ontmoet cursisten en docenten staan klaar voor al je vragen. 

 

Er is voor elk wat wils bij het CKB met een scala aan lessen voor jong en oud, op elk niveau. Drempels zijn laag en je kunt op elke leeftijd, het hele jaar door beginnen. Muziek leer je in je eigen tempo, op het instrument van je keuze of met je eigen stem. Dit kan individueel, in een duo, groep, band of ensemble. In de dansstudio’s variëren de cursisten van peuterleeftijd tot zelfs boven de 80 jaar. De dansvormen variëren van klassiek tot modern, van Zumba tot Piloxing Barre, van Iers tot Caribisch en van peuterdans tot salsa voor senioren. In de CKB ateliers maak je je eigen kunst met allerlei materialen. In het jeugd- of jongerenatelier maar je o.a. je eigen green-screen film. Tijdens de Open Lesweek ben je ook van harte welkom bij het Theaterlab, de Musical Kids en bij de diverse koren. 

 

Het CKB gaat graag in op de vraag vanuit de markt. Zo mag je zelfs je eigen cursus ontwerpen (zie het nieuwe CKB boekje dat bij het CKB en de Cultuurbalie ligt). Wil je weten hoe andere cursisten het CKB ervaren, lees dan hun verhalen op de CKB site. Kinderen, jongeren en volwassenen zijn aan het woord en bewijzen dat Muziek, Dans, Theater en Beeldend voor iedereen is.

 

Kijk voor uitgebreide info over de CKB cursussen en de Open Lesweek op www.ckboz.nl  of bel 0164 280500.