Is de Nacht van het Levenslied anders dan andere jaren; Ja, want 2018 wordt waarschijnlijk het laatste jaar voor dit evenement. 

Vorig jaar hebben we al aangegeven dat er behoefte is aan vernieuwing en deze plannen zullen vanaf 2019 doorgezet worden.  Het evenement zal wellicht dan ook anders gaan heten en ook op een ander tijdstip plaatsvinden. Het plan ligt er al en wordt verder uitgedacht na afloop van deze editie.

De Markies, Anja's Oosterwaal en Prins Heerlijk zijn de nieuwe locaties dit jaar. Hier zijn we erg blij mee, mede omdat dit nieuwe horecaondernemers zijn, die deze avond een warm hart toedragen. Uiteraard zijn we net zo blij met de deelnemers van voorgaande edities, zoals; Het Slik, Het Zwijnshoofd, Het Groene Paard en de Saeck.

 

Met trots beschrijven we hier alle acts, die tijdens de nacht van het levenslied hun programma zullen delen met de gasten! Er is dit jaar meer diversiteit, ook met het oog op de toekomst.

Nieuw dit jaar zijn zangers, duo Toine Vermunt & Bert Segers, Marijn van Geel, Randy Schoonderwaldt en Martin Janse (voorheen zelf horecaondernemer bij Thalia). De Floppers, een knipoog naar de Toppers, zijn na het feestje van vorig jaar ook van de partij. Hiermee hopen we ook het jongere publiek actief te betrekken bij deze avond.

Op cultureel vlak is er Volksmuziekgroep 't Meziekske en Les Cas Limites. 

Deze groepen staan garant voor chansons, vertel-liederen, een leuke afwisseling om te bekijken.

Voor de liefhebbers zijn er uiteraard nog de koren, Koor Dubbelzinnig, Meezingkoor Lape en Gare

 

We hopen dat de variatie in aanbod deze editie van de Nacht van het Levenslied een succes zal worden.

De avond begint vanaf 21:00 uur. (Zie poster) 

www.nachtvanhetlevenslied.nl 

www.facebook.com/nachtvanhetlevenslied 

Met Vriendelijke Groet,

Boy van der Burgt, Robert Elsevier en René Mens