In samenwerking met HAHN RobShare (onderdeel van de HAHN Group) introduceert T-Staffing B.V. flexibel inzetbare collaborative robots, ofwel cobots, voor de Nederlandse maakindustrie.

De schaarste op de arbeidsmarkt en de concurrentie nemen in rap tempo toe. Tegelijkertijd worden klanten veeleisender. T-Staffing B.V. helpt u deze uitdagingen om te zetten in kansen. Maak kennis met onze cobots en wees voorbereid op Industry 4.0!

Samenwerking tussen mens en cobot De toenemende eisen vragen om een nieuwe dienstverlening en een nieuwe organisatie van het productieproces. Dit lossen wij voor u op door het realiseren van een optimale samenwerking tussen medewerkers en cobots. Door de inzet van onze cobots hoeven uw medewerkers minder uitputtende en eenvoudige, repeterende taken uit te voeren. Zij kunnen zich richten op meer uitdagende, complexe taken, waardoor de betrokkenheid en het werkplezier toenemen. Uw bedrijf wordt flexibeler, efficiënter, productiever én veiliger.

Voor iedereen bereikbaar Onze cobots delen wij op flexibele basis met u. Zo kunt u snel anticiperen op nieuwe vraagstukken of veranderingen in de markt. Dat kan op huurbasis al vanaf 3 maanden. Elke innovatieve ondernemer kan daardoor, ongeacht de bedrijfsgrootte, een beroep op ons doen. Indien gewenst, kunt u daarna overgaan tot leasen of kopen. Op deze wijze kunt u zonder investeringsrisico uw personeelsbestand uitbreiden of reorganiseren.

Cobot supervisor

In veel situaties is bij het inzetten van cobots nauwelijks programmeerwerk nodig. Is dit wel noodzakelijk? Of wilt u het bedienen van de cobot toch liever uitbesteden? Onze cobot supervisors helpen u graag met het implementeren van de meest optimale oplossing. Het bieden van de hoogste kwaliteit, productiviteit en nauwkeurigheid staan hierbij altijd centraal.

De voordelen Onze cobots zijn snel en eenvoudig te instrueren en te bedienen. De samenwerking met onze cobots resulteert onder andere in tevreden medewerkers, een optimale bezettingsgraad, een voorsprong in uw concurrerende markt, enorme flexibiliteit (piekdrukte), maximale return on investment, groeiende klanttevredenheid en goede kwaliteit. Onze branches Wij richten ons op de volgende branches: - Logistiek; - Industrie; - Metaal Wilt u meer weten over deze revolutionaire dienstverlening? Neem dan contact op met Kees Theunisse: +31 6 3199 6182 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  van T-Staffing B.V. Bergen op Zoom