Vandenberg’s Moonkings

Dankzij de Sena Guitar Awards hebben we Adriaan 'Adje' Vandenberg al enige keren mogen ontvangen, maar nog niet met zijn eigen band. Hij is zelf in de jaren 80 bekend geworden met de bands Vandenberg en Whitesnake.

Met de laatstgenoemde scoorde hij twee grote hits; 'Here I Go Again' en 'Is This Love'. Zaterdag 8 december komt hij met zijn band Vandenberg’s Moonkings naar Gebouw-T. 

 

Vandenberg's MoonKings is in 2014 opgericht door Vandenberg en bestaat uit zanger Jan Hoving, basgitarist Sem Christoffel en drummer Mart Nijen Es. 

Het eerste album, 'MoonKings' getiteld sloeg meteen aan en ook op de opvolger 'MK II' laat de band horen goed te weten hoe een perfecte song moet klinken. 

 

T-Gesprek

T-Gesprek is een exclusief interview met Vandenberg's Moonkings voorafgaand aan het concert voor slechts een beperkt aantal bezoekers. Tijdens T-Gesprek vertelt de artiest meer over zijn of haar muziek en het verhaal erachter. 

Tevens vindt er regelmatig aansluitend een akoestische sessie plaats. Voor T-Gesprek zijn steeds slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

Vanderberg’s Moonkings komt zaterdag 8 december naar Gebouw-T. Tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar via de website van het poppodium: www.gebouw-t.nl