Peter Oosterbos houdt expositie in het Tongerlohuys te roosendaal van 12 januari t/m 17 februari 2019

peter oosterbos (1947) kreeg zijn opleiding deels aan de Academie St. Joost te Breda en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hij verbleef enige tijd in Gent, in het kader van de Belgisch-Nederlandse cultuuruitwisseling. Met een reisbeurs van het Ministerie van Cultuur zijn er veel contacten in Polen geweest.

Van 1976 t/m 2005 was hij docent aan de Academie St. Joost te Breda aan de afdeling Autonoom/Grafiek. Al die jaren had hij regelmatig exposities in binnenen buitenland en nam hij deel aan groepstentoonstellingen. Zo is hij een levenlang betrokken bij de beeldende kunst en de grafiek in het bijzonder.

 

peter oosterbos over zijn werk:

Zomaar lopen, varen, kijken en eigenlijk niets van plan zijn. Het best gaat dat in de open ruimte, in gebieden die worden aangemerkt als natuur. Tijdens het maken van mijn werk moet dat zoveel mogelijk gaan in de sfeer als hierboven beschreven. Er gelden wel zelf gestelde regels en codes.

 

van harte welkom

u en uw vrienden worden uitgenodigd om de tentoonstelling te bezoeken met werk van graficus peter oosterbos van 12 januari t/m 17 februari 2019 in het tongerlohuys kerkstraat 1, 4701ht roosendaal het tongerlohuys is open van dinsdag t/m zondag van 13.30 tot 17.00 uur

peter oosterbos is aanwezig op 17, 19, 24, 27 januari en 7, 9, 14, 17 februari