De Stoelemat zal daveren op zaterdagavond 5 januari, want niets is zo goed om het oude jaar weg te wassen dan een feest van Flat Out!

Kom uit die bank op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar. Dans al die overtollige kilo's naar aanleiding van dat overvloedige eten en drinken van je af. Begroet al die vrienden, kennissen en colega's en breng ze de beste wensen voor het nieuwe jaar. Maar bovenal, geniet van het feest dat Flat Out traditiegetrouw de eerste zaterdag van het jaar over ons uitstort.

Flat Out is het mooiste voorbeeld van een band waar de liefde voor muziek zo alom aanwezig is. Al jaren een van de oudste lokale bands, weliswaar uitgegroeid om op te treden op een wereldwijd podium, maar nog steeds een band waar de passie voor muziek en samen muziek maken zo diepgeworteld zit, dat het enthousiasme wel over moet slaan op het publiek. En dat gebeurt elk optreden weer. Wat dat betreft weet je gewoon: een avondje Flat Out is een avondje uit je dak gaan. Intieme nummers worden afgewisseld met uptempo van alle stijlen. Samenzang, muzikaliteit, entertainment, het klopt gewoon allemaal. Het is echt geen routine, de beleving van de band is echt en er worden telkens weer nieuwe pareltjes aan het repertoire toegevoegd. 

Is een avond van Flat Out herkenbaar? Ja zeker, op die plaatsen waar het hoort. Maar de band weet altijd weer te verrassen met nieuw materiaal. Ze groeien met de tijd mee en dat is juist hun kracht waarom ze al jaren een van Néérlands beste coverbands zijn. 

Heb je al kaartjes voor zaterdag 5 januari aanstaande? Ik zou maar rap zijn en even bij de bekende verkooppunten kijken waar je ze kunt bemachtigen. Wat we in ieder geval weten is dat het feest om 21:30 uur zal losbarsten, maar natuurlijk is De Stoelemat al eerder open zodat je allemaal je eigen plekje weer kunt vinden.

Effe terugkijken naar vorig jaar?