In de theaters van Bergen op Zoom: EMM speelt met Sneeuw - Patrick Nederkoorn betreurt de ophef - 20 jaar Ernst, Bobbie en de rest

EMM speelt met Sneeuw – Familieconcert met film – zondag 13 januari 13:30 + 15:00 - De Maagd
Deze voorstelling voor iedereen vanaf 5 jaar is een coproductie van Harmonie Eendracht Maakt Macht en het Cultuurbedrijf. Samen met het CKB Kinderkoor verzorgt de harmonie de muzikale begeleiding onder de animatiefilm De Sneeuwman, een oorspronkelijke productie van Raymond Briggs met muziek van Howard Blake.

 


Patrick Nederkoorn: Ik betreur de ophef – zaterdag 19 januari 20:30 – CKB Theaterzaal
Patrick Nederkoorn (nominatie Neerlands Hoop 2017) is lid van het team Spijkers met Koppen, cabaretier en columnist. In zijn derde avondvullende solovoorstelling vertelt hij over zijn verleden als gemeenteraadslid. Wat bezielde hem? Welke abjecte standpunten heeft hij verdedigd? Wat liep er zo grandioos mis? En met wie belandde hij in de bezemkast? ‘Ik betreur de ophef’ geeft een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

 


Ernst, Bobbie en de rest: Geklungel in de Jungle – zondag 20 januari 13:30 + 16:00 - De Maagd

De nieuwste Ernst en Bobbie familieshow (4+) zit vol grappen, avontuur, spanning, meezingen en meedoen. Hiermee vieren we tevens 20 jaar Ernst & Bobbie. De vrienden moeten een zeldzaam dier terugbrengen naar de jungle en er gaat natuurlijk van alles mis. ‘Geklungel in de jungle’ is een doldwaze voorstelling waarin heel veel te lachen valt voor kinderen en ouders.