Op 30 en 31 maart organiseert het Facilitair Bedrijf Bergen op Zoom een film marathon in de Blokstallen.

Dat gebeurt in het kader van het evenement OPEN 2019. Hiervoor kunnen deelnemers zich melden die bijzonder filmmateriaal hebben over activiteiten of projecten die ooit in Bergen op Zoom op film zijn vastgelegd en weer eens onder de aandacht van het grote publiek mogen worden gebracht.

Er zijn vele amateurfilmers actief die bijzondere opnamen hebben met een bijzondere betekenis. Ook organisaties hebben mogelijk filmmateriaal dat interessant is om te vertonen. Voor wie het tijd vindt om zijn beelden eens onder het stof vandaan te halen en te tonen aan het publiek is dit een kans. In de blokstallen wordt een speciale bioscoop ruimte ingericht onder andere met medewerking van C-cinema Kiek in de Pot en filmclubs. Het mogen historische opnamen zijn of moderne van speciale momenten of korte documentaires. De beelden moeten wel digitaal aangeleverd worden en rechtenvrij zijn.

Wie zich wil aanmelden kan dat doen tot 1 februari via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  .

Voor meer info : bel 0164 240178