Op vrijdag 8 maart kom de D66 campagne-bus naar Bergen op Zoom en Steenbergen en brengt D66 prominenten naar onze West Brabantse steden. 

D66 kandidaten voor de Provinciale Staten, 2e Kamerleden, D66 kandidaten voor de 1e kamer en huidige bewindspersonen (onder voorbehoud) willen met u in gesprek over gedachten over onze provincie en van gedachten wisselen over onderwerpen die u bezig houden. 

De bus met prominenten stopt om 11.00 uur op de Bergse Markt. Van 11.00 uur tot 12.00 uur kunt u de D66 prominenten bevragen en met hen in discussie gaan. U wordt uitgenodigd om samen met de D66 vertegenwoordigers een dynamische uitwisseling van standpunten, zorgen en toekomstperspectief te hebben, waarbij u er op kunt vertrouwen dat D66 vertegenwoordigers daarbij de 5 richtingwijzers van D66  uitdragen.

-Vertrouw in de eigen kracht van mensen

-Streef naar een duurzame en harmonieuze samenleving

-Denk en handel internationaal

-Beloon prestaties en deel de welvaart

-Koester onze grondrechten en gedeelde waarden

 

Rond 12.00 uur vertrekt de D66 campagne bus naar het IRS gebouw voor een meeting met vertegenwoordigers uit de Agrofood. Ook wordt in de keuken gekeken bij Green Chemistry Campus  in Bergen op Zoom. Daar krijgen de politici een inkijk in het Biobased produceren van producten die nu nog van olie gerelateerde bronnen worden gemaakt. Agrofood gekoppeld aan Biobased produceren is een innovatie initiatief die van groot belang is voor de economische ontwikkeling van West Brabant! Een regionaal economisch speerpunt voor onze regio waarin overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen samenwerken. 

Na het bezoek aan Bergen op Zoom wordt de regiotoer voortgezet met een werkbezoek aan Steenbergen. Aldaar wordt een bezoek gebracht aan het agrarisch bedrijf van de Familie van der Spelt. Dit bedrijf laat zien hoe je  als agrarisch producent het milieu en natuurbeheer kunt bundelen in je bedrijfsvoering. Ook daar bent u van harte welkom. Adres:  Dinteloordseweg 49a, 4651 PA Steenbergen.