Aanstaande zaterdag in Gebouw-T

 

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de 6e editie van PUUR, het singer-songwriterfestival van Gebouw-T. Op het programma staan zaterdag Niels Geusebroek, Amber Arcades, Julia Zahra, Mitch Rivers en Verbraak en Van Bijnen. Voor de liefhebber van de fijnste popliedjes.

 

Niels Geusebroek komt na zijn uitverkochte Coldplay tribute show terug naar Gebouw-T. Ditmaal solo en met nieuw eigen werk. Amber Arcades bracht vorig jaar haar sterke tweede plaat ‘European Heartbreak’ uit. In het buitenland doet zij het minstens zo goed als in Nederland. Julia Zahra’s muzikale carrière begon met de overwinning van The Voice of Holland seizoen 4 als jongste winnares ooit. Nu, jaren na die overwinning, presenteert ze haar nieuwe EP ‘Something New’.

Sinds 2014 organiseert Gebouw-T het singer-songwriter festival PUUR. Een festival dat draait om de kracht en puurheid van muziek. Op drie podia presenteert Gebouw-T de beste singer-songwriters en dichters uit Nederland. 

 

De deuren gaan open om 19.30 uur en Julia Zahra trapt af om 20.00 uur. Kaartjes kosten € 16,50 per stuk en zijn te koop via de website van Gebouw-T: www.gebouw-t.nl