Op donderdag 4 april is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant. Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van therapeutische behandelingen.  

We staan dit keer uitgebreid stil bij de laatste inzichten in (toekomstige) behandelingen bij de ziekte van Parkinson. Verschillende ParkinsonNet therapeuten, waaronder een ergotherapeut, fysiotherapeut, logopedist en diëtist, geven uitleg over de laatste inzichten op hun vakgebied.

Wilt u over dit onderwerp meer weten? U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Parkinson Café West-Brabant wordt gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.