Zaterdag 11 mei vond de opening plaats van het culinaire evenement "Restaurant op 't Land".

Dit evenement, tussen Heerle en Wouw aan de Bergsebaan 12A, vindt al weer voor de tweede keer plaats. Vanaf afgelopen zaterdag is het restaurant elke dag open tussen 11 en 11 tot en met zondag 2 juni. Dit initiatief van het Bergse Restaurant 't Spuihuis en de boerenfamilie Luysterburg vindt plaats tussen de aspergebedden net voor Wouw. Er is een mooi paviljoen verrezen. De Roosendaalse Burgemeester Niederer was aanwezig om een aantal asperges te steken als symbool van start. Eerst kreeg hij nog van mevrouw Luysterburg een stukje uitleg over de asperge. Hierbij vertelde ze dat de oorsprong inderdaad in Bergen op Zoom lag. Een gegeven dat de Roosendaalse burgervader manmoedig wegslikte, tot hilariteit van de aanwezigen, waaronder de Bergse Prins Vastenavend Jeroen van Wijk. Na een slotwoord van de burgemeester trokken de aanwezigen naar het paviljoen, waar de eerste gasten al aanschoven. Wie zin heeft gekregen, je kunt online reserveren of een mailtje sturen. Je zult beslist niet de enige zijn.

 

https://www.restaurantophetland.nl/reserveer/ 

 

Restaurant op het Land | Bergsebaan 12A | 4724 SW Wouw

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.