Zaterdag 26 oktober worden drie toertochten gehouden, met militaire voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog. Deze drie tochten komen samen in Bergen op Zoom en sluiten vervolgens aan bij het defilé dat door het stadscentrum trekt.

Belangstellende eigenaren of beheerders van legervoertuigen worden van harte uitgenodigd zich aan te melden voor een van de drie toertochten en het defilé. De enige voorwaarde is dat het echt om voertuigen uit de Tweede Wereldoorlog moet gaan. 

De coördinatie verloopt via de heer Rob Koster van Bevrijdingsmuseum Zeeland. Aanmelden kan bij hem op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Ook kunt u bij hem terecht voor een antwoord op eventuele vragen.             

 

Voor het defilé vanaf 15.30 uur en de Taptoe om 19.00 uur komen er tribunes te staan bij de Gevangenpoort en op de Grote Markt. Om zeker te zijn van een mooi plaatsje langs het parcours van het Defilé en met de Taptoe op de Grote Markt, kunnen al tribunekaarten worden besteld. 

Deze kosten € 10,- per evenement. Er zijn ook combikaarten verkrijgbaar. Prijs voor Defilé én Taptoe samen is € 17,50 

Bestellen kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.