Op maandag 30 september 2019 organiseren Zeeland Business, Schipper Accountants en de Zeeuwse Rabobanken het Next-Gen inspiratie event in de Mythe te Goes.

Hét evenement staat in het teken van inspiratie en het opdoen van nieuwe inzichten over groei, branding en bedrijfsmatige en persoonlijke ontwikkelingen. Hoogtepunten van de avond zijn de keynotes van Tony’s Chocolonely, De Speld Live en TEDx spreker en merkgoeroe Diederick Janssens.

Next-Gen inspiratie event

Veel mensen staan er niet bij stil dat de grootste merken in de wereld soms amper twintig jaar oud zijn. De snelst groeiende bedrijven in Nederland soms nog geen tien! Hoe komt het dat zij zich razendsnel ontwikkelen en hoe gaan toekomstige bedrijven eruitzien? Hoe ontwikkelen merken zich en hoe kan een ondernemer, manager of (zelfstandig) professional mee met nieuwe ontwikkelingen en de behoeften van nieuwe generaties. Hoe kunnen zij zich futureproof maken? Deze vragen worden beantwoord tijdens het eerste Next-Gen event op maandag 30 september bij de Mythe in Goes. Tijdens deze avond worden er succesverhalen gedeeld, inspiratie en inzichten opgedaan die jou kunnen helpen op de kijk van je onderneming.

Keynote speakers

Tony’s Chocolonely is al jaren het populairste merk in Nederland en is binnen 10 jaar Verkade voorbijgestreefd als populairste chocolademerk. Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely vertelt over moderne ondernemerschap en visie, maar ook over (moderne) slavernij, duurzaamheid en leiderschap.

TEDx spreker en merkspecialist Diederick Janssens verklapt hoe het komt dat sommige merken echte succesnummers zijn geworden. Hij geeft in een smakelijke korte “talk” richting en tips over hoe bedrijven persoonlijk kunnen groeien en deelt inspirerende tips over branding en merkstrategie.

De Speld LIVE is een speciale nieuwsshow. In deze satirische, humoristische show wisselen nieuws, reportages en interviews elkaar in hoog tempo af. De Speld LIVE is daarmee dé smaakmaker tijdens het Next-Gen event.

Het Next-Gen event is er voor iedereen die zichzelf in beweging willen brengen of houden en voor iedereen met een ondernemende geest, in welke vorm of leeftijd. Aanmelden kan via Zeelandbusiness.nl/nextgen2019