Voor haar twintigjarig jubileum brengt Toneelvereniging Première “God van de Slachting” van Yasmina Reza in huiselijke kring.

De locaties zijn met zorg gekozen en zorgen ervoor dat u op een zeer bijzondere wijze dit toneelspel zult ervaren. U zit er middenin.

Dit stuk is wereldwijd succesvol en werd door Roman Polanski verfilmd onder de titel "Carnage".

In “God van de Slachting” treffen twee echtparen elkaar nadat hun elfjarige zoontjes ruzie hebben gemaakt. Een uit de hand gelopen kinderruzie, zo lijken de ouders aanvankelijk overeen te komen. Ze proberen de kwestie als redelijke volwassenen uit te praten. Al snel lossen de laagjes vernis van de beschaving op en ontaardt de discussie in een (verbaal) slagveld. 

"God van de Slachting" laat op komische wijze zien hoe frustraties en onzekerheden vier echtelieden veranderen in vier eenzame hoopjes mens.

Nu, als extra dementie, wordt dit verhaal over menselijke relaties en ineenstorting van beleefdheid door Première gespeeld in diverse lokale huiskamers. Bij binnenkomst zult u direct en zonder verdere aankondiging getuigen zijn van dit unieke toneelspel.

De regie ligt dit jaar in handen van oud Première-speler Daniëlle Bennenk. Met haar voorliefde voor tekstueel toneel en haar gevoel voor (zwarte) humor streeft zij naar realistisch spel, waardoor voor het publiek geen ontsnapping mogelijk is.

Er is plaats voor 20 à 25 mensen per voorstelling, zorg daarom dat u uw kaarten tijdig aanschaft. Speeldata: 20, 21, 22, 27 en 28 september, 4,5 en 6 oktober.

Kaarten verkrijgbaar via de site: www.toneelpremiere.nl