CKB Pop Challenge in Gebouw-T

Binnen een uur zingen of spelen in een band, zelfs zonder speelervaring: dat is de uitdaging die de CKB Popschool met jong en oud aangaat. De bandcoaches stomen je op één avond klaar voor het podium van Gebouw-T bij de Pop Challenge op 23 september, aanvang 19:00. Deelname en toegang zijn die avond gratis, Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Ook het publiek is van harte welkom, zowel bij de voorbereidingen als bij de optredens (van ook ervaren bands). Zie ook www.ckboz.nl. 

Iedereen (van 9 jaar tot 60+, met of zonder zang- en muziekervaring) kan meedoen met de Pop Challenge. De CKB Popschool organiseert deze op maandag 23 september in Gebouw-T om zo iedereen de kans te geven zelf een keer op te treden in een band. Voor deze uitdaging krijg je eerst van 19:00 – 20:00 van de bandcoaches persoonlijke aanwijzingen hoe je jouw partij zingt of speelt in een popband. Om 20:00 beginnen de optredens waar je deel van uitmaakt en dankzij de coaching en steun van ervaren popmusici is dit echt een belevenis die al na één uur mogelijk is. Je speelt op een gitaar, basgitaar, keyboard, drumstel etc. of zingt achter een microfoon in een popnummer dat je samen met anderen ter plekke hebt ingestudeerd. Heb je een instrument neem die dan mee. Er zijn ook diverse instrumenten aanwezig.

Het publiek is vanaf de eerste minuut getuige van de Pop Challenge. Deelnemers kunnen zo aan hun vrienden, familieleden en kennissen bewijzen dat het ze lukt en hun publiek beleeft een afwisselend programma van swingende live muziek. Na 21:00 is het podium voor ervaren muzikanten en bands die als feestelijk begin van het nieuwe Popschool seizoen stevige nummers wegzetten. Licht en geluid worden verzorgd door Zoomvliet Studio. Die avond kun je je tevens uitgebreid laten informeren over de CKB Popschool die elke maandagavond in Gebouw-T is.