Op donderdag 3 oktober is er weer een nieuw Parkinson Café West-Brabant.

Dit keer staat de bijeenkomst in het teken van ‘Zingen met Parkinson’.

 

Tijdens deze bijeenkomst gaan we zingen met Emiel Hoefnagel. Logopedist, zangpedagoog én dirigent. In zijn praktijk begeleidt hij veel sprekers en zangers. Daarnaast mag hij zich al 15 jaar PNet therapeut noemen. In 2015 richtte hij het koor 'de Mr. P's Singers' op. Emiel kreeg tevens een parkinson-lintje en zet zich in om zingen in een koor te stimuleren. Er moeten meer koren komen in Nederland voor mensen met de ziekte van Parkinson. Inmiddels vond er een samenwerking plaatsgevonden tussen prof. Erik Scherder en zijn P. koor in het concertgebouw van Amsterdam.

 

Wilt u over dit onderwerp meer weten? U bent van harte welkom vanaf 13.30 uur. Het Parkinson Café start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Parkinson Café West-Brabant wordt gehouden in het Dorpshuis De Schalm, Herelsestraat 100 in Heerle. In de omgeving kunt u gratis parkeren.

 

Parkinson Café West-Brabant is een initiatief van het samenwerkingsverband van TWB Thuiszorg met Aandacht, Groenhuysen, Surplus Zorg, Bravis Ziekenhuis, tanteLouise, Van Broekhoven Fysiotherapie, ParkinsonNet Roosendaal, ParkinsonNet Bergen op Zoom en de Parkinson Vereniging.