Stichting PAR16 gaat in oktober van start met het musical lesprogramma On Stage.

Jongeren tussen de 12 en 18 jaar krijgen 16 weken lang les van een professioneel team van docenten op het gebied van de theaterdisciplines zang, dans en spel. De lesperiode wordt afgesloten met een voorstelling voor publiek. 

 

Jongeren die altijd al hebben willen schitteren op de planken krijgen nu de kans! In een zeer korte periode wordt een volledige musicalproductie van A tot Z in elkaar gezet. Leerlingen van On Stage worden uitgedaagd om zich in korte tijd al het aangeboden materiaal eigen te maken, maar ook eigen input wordt gewaardeerd. Het wordt een voorstelling van zowel de leerlingen als de docenten samen. 

 

De repetities vinden iedere zaterdag van 9:30 -12:00 uur plaats in Bergen op Zoom. Pieter-Jan van den Berg (zang), Jan Dua (spel) en Jorina Dua-Verhees (dans) verzorgen de lessen van PAR16 On Stage. Deze drie toppers hebben een zeer ruime ervaring op theatergebied en kunnen je perfect wegwijs maken in de theaterwereld.

 

Op zaterdag 25 januari zal alles wat je geleerd hebt samenkomen in een heuse voorstelling. Meer informatie en inschrijven vind je op www.par16.nl