In samenwerking met de Business Coach Breda en Interpolis organiseert Ondernemersdagen.com een Ondernemersdag.

Het vindt plaats op dinsdag 12 november waar alle ondernemers uit de regio terecht kunnen voor informatie en inspiratie over het ondernemerschap. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 82% van de bezoekers van voorgaande jaren de Ondernemersdag Breda een informatieve en zinvolle bijeenkomst vonden. Bezoekers kunnen deze avond geheel  gratis bezoeken!

Keynote speaker – Influencer en businesscoach Larissa Berrenchina

Larissa Berrenchina helpt bedrijven en startups met hun business, marketing en sales. Haar bedrijf genereert sales op basis van ‘social selling, waaronder ze in dit geval content marketing en social media advertenties verstaan. Tijdens deze Ondernemersdag in Breda gaat Larissa al deze onderwerpen uitgebreid bespreken, zodat startende ondernemers leren hoe je moeiteloos de ideale klanten aan kan trekken. 

Voorprogramma Masterclass Online Marketing voor starters 

Lars, online marketeer bij Marketing Madheads, maakt mensen en bedrijven zo goed in online marketing dat ze een online marketingbureau meer nodig hebben. Zo zorgt hij er onder andere ook voor dat (startende) ondernemers nóg beter online kunnen representeren. Door middel van een stappenplan geeft hij je inzichten in een strategie die voor iedere starter te begrijpen en uit te voeren is.

Onderzoek

Uit onderzoek van voorgaande jaren blijkt dat 82% van de bezoekers de Ondernemersdag in Breda een informatieve en zinvolle bijeenkomst vinden waar ze vele bruikbare tips opgedaan hebben. Zowel de informatiemarkt als de workshops en seminars zorgen ervoor dat er een divers aanbod aan onderwerpen voorbijkomen waar alle soorten ondernemers wat aan hebben.

Aanmelden

Aanmelden is alvast mogelijk via https://startersdagen.com/breda2019/