De 15e keer alweer dat we met drie broers naar deze motorshow gingen.

En vandaar ook dat we op zaterdag 2 november richting de Expo hallen te Houten togen. In het begin was het nog de entourage van het Autotron, waar deze show gehouden werd. Echter, al weer wat jaartjes vormen de expo hallen te Houten het toneel.

We waren er erg vroeg bij dit jaar. Immers ervaring leert dat we er wel zo'n anderhalf uur over doen, met weersomstandigheden en drukte op de weg en zo. Dit keer zoefden we er in een keertje naar toe en parkeerden we al om half tien voor de deur. Een deur die dicht was, maar met een bakkie koffie en de gezelligheid was dat half uurtje zo voorbij. En als je er op tijd bij bent, dan kun je nog overal bij voor een leuke foto en zo.

Zo liepen we al keuvelend en bewonderend rond. Hier en daar de juiste foto schietend en onder elkaar al die fraaie details besprekend. Persoonlijk vond ik het dit jaar een hele gezellige beurs. Alles lekker door elkaar met overal wel een zitje of een gezellig hoekje. Ook waren er weer veel customised bikes. Je keek je ogen uit. De beurs was relaxed en je liep echt op je gemak een rondje langs al dat fraais. Een van die hoekjes leverde een kraam op waar allerlei patches te krijgen waren. Ik wilde er al lang zo een voor op de rug van mijn hestje. En juist hier vond ik een perfecte naar mijn smaak, tenminste... het was Henk die me er op wees. Nog even een "Live to Ride" er onder en het was compleet. Sjef wees me er op dat je ze ter plekke er op kon laten naaien, iets dat ik dus deed.

Op weg naar huis moetsen we nog wel even een by-pass langs een file vinden, waarna we nog even bij Eetcafé 't Goeleven aan de Heen binnenvielen voor een lekkere omelet.

Deze traditie blijven we zeker voortzetten, want er was weer heel veel te zien. En een dagje met broers onder elkaar is altijd geweldig.