De stempoll van Country Magazine Europe awards is gesloten en de CME lezers hebben Western Experience uitgeroepen tot het beste festival van 2019! Uit de 11 festivals die genomineerd waren is Western Experience gekozen tot de beste.

Op 25 en 26 februari 2020 opent Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch haar deuren voor de 25e  jubileum editie van Western Experience. Hier kun je alles vinden uit de tijd van het Wilde Westen.

Het thema Western komt overal terug

Tijdens de Western Experience ervaar je Western in vele facetten. Zo tref je onder andere: countrymuziek, Western riding, Indiaanse PowWow dansen, line dancing, American wheels (auto's en trucks).

Western Markt

Zoals ieder jaar kun je tijdens Western Experience ook genieten van de grootste Western Markt van Europa met meer dan 80 stands voor originele en bijzondere country en Western kleding, kunst, muziek, meubelen en accessoires.

Praktisch 

Western Experience is op zaterdag 25 januari geopend van 10:00- 21:00 uur en op zondag 26 januari van 10:00-18:00 uur. Entreeprijs zaterdag € 19,50 per persoon en op zondag € 17,50 per persoon in de online voorverkoop via westernexperience.com .