Herman en Lieve kunnen niet stilzitten.

Altijd zijn ze bezig om hun gasten weer te verrassen. Dat doen ze op korte termijn wederom met twee speciale evenementen:

 

Hazes on Tour in drie cafe's  -  27 april Cafe Dietwee, Cafe De Pondarosa Cafe De Saeck.

Met koningsdag kan je de koning van het levenslied tegenkomen in Bergen op zoom. In drie cafés zal André Hazes optreden met live band. In Cafe Die twee, De Ponderosa en Cafe De Saeck. Zorg dat je erbij bent want dan kan jij ook zeggen dat je de koning van het levenslied nog hebt kunnen aanschouwen.  Afgelopen jaar reed Elvis rond, nu tijd voor Hazes; je leven zal nooit meer hetzelfde zijn

 

Speciale "Nozems on Tour"  -  Zondag 29 maart 2020 van 13:00 - 18:00  

Om Hugo te helpen met zijn actie om geld in te zamelen voor zijn operatie in Moskou gaat er iets speciaals gebeuren. De Nozems gaan een extra rit organiseren om hieraan mee te helpen. Hou de evenementen van De Saeck in de gaten voor meer info die de komende weken gaat komen. We hopen stiekem op veel brommer rijders die deze rit mee willen rijden en verder kleur aan te geven.  

De 53-jarige Hugo Wolff uit Bergen op Zoom heeft de ziekte van Multiple Sclerose en daardoor zit hij in een rolstoel.

Daarom wil Hugo in mei 2020 naar Moskou om daar de MS te bestrijden. Voor hem is de zogenaamde HSCT behandeling de enige optie.Er kleeft echter één groot nadeel aan de behandeling. Omdat 'ie niet in Nederland wordt uitgevoerd, wordt de behandeling ook niet vergoed door zorgverzekeraars. "Onder andere in Rusland, Mexico, Singapore, Israël en India zou ik wel terecht kunnen om deze behandeling uit te laten voeren. Door de criteria van de klinieken in deze landen kan ik alleen terecht in Moskou." Die kliniek heeft een plaatsje voor Hugo gereserveerd in mei 2020, maar de rekening komt dus wel volledig voor eigen rekening. Prijskaartje: 65.000 euro.

De Speciale "Nozems on Tour" van aanstaande zondag 29 maart ondersteunt de wervingsactie van Hugo; dus roepen we iedereen op massaal mee te doen, aanwezig te zijn of op enig andere manier te helpen.