Op 15 Maart 2020 heeft de horeca de deuren moeten sluiten vanwege de maatregelen die de overheid heeft genomen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

Zo ook Restaurant Hemingway, aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Zij ontvingen het nieuws net na de proeverij die op die zondag gepland stond voor de nieuwe lentekaart met daarbij mooie wijn spijs combinaties.

 

“Ondanks de sluiting hebben wij in de afgelopen weken absoluut niet stilgezeten. Ons team is nog steeds bezig met een grote lente schoonmaak in alle vijf de monumentale panden” aldus Operations Manager Tim Schimmel. Zo worden de kamers van nok tot kier gesopt en krijgen deze een opfrisbeurt aan schilderwerk. Ook alle gangen moeten eraan geloven zodat geen enkel hoekje vergeten wordt. Op deze manier is er genoeg werk om met het hele team het oudste hotel van Nederland weer nét iets beter te maken. 

 

Maar ook aan schilderwerk komt binnenkort een einde, bijna alle panden staan weer strak in de lak. “Daarom staan we nu nog extra te springen om weer gastronomisch voor onze gasten aan de slag te mogen” spreekt chef Torben Bouterse zich uit. Daarom is vanaf nu HEMINGWAY x AFHAALSERVICE in het leven geroepen. Het diverse aanbod van gerechten is samengesteld door chef Torben Bouterse en zijn keukenteam. De mooie selectie aan wijnen is uitgekozen door Register Vinoloog Guus van Dijk en de verse limoncello is huisgemaakt door Restaurant Manager Imad Khalfioui.  

 

Op deze manier kan de gast vanuit huis culinair genieten van de klassieke smaken van Restaurant Hemingway. Gewoon zoals je gewend bent. Nieuwsgierig naar de kaart? Neem dan een kijkje op de website van Restaurant Hemingway. Afhalen kan vanaf 9 mei aanstaande. Houd u zich bij het afhalen aan de getroffen voorzorgsmaatregelen. 

 

www.restauranthemingway.nl