Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom opent vanaf juli voorzichtig de deuren voor bezoekers.

Per show wordt een beperkt aantal kaartjes, 2-persoonstickets en 1-persoonstickets, verkocht zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij neemt het poppodium alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. Gebouw-T volgt hierin het protocol opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals (VNPF).

Op 4 juli staat het eerste evenement op de agenda: een avond van talentontwikkelingsprogramma Music Hub Brabant met PYRO en Sjoerd van Eijck. Deze showcase is exclusief voor de Vrienden van T en Business Club van Gebouw-T. 

Vanaf 11 juli gaat Gebouw-T écht open voor publiek met twee concerten van Jack Poels, frontman van Rowwen Hèze. In de zomermaanden presenteert het poppodium een mooi, divers programma met verder optredens van Tim Knol, High Hi, Michelle David & the Gospel Sessions, Tangarine en een speciale duo-editie van muziekquiz Quiz’M.

Bezoekers krijgen in het poppodium een zitplaats aangewezen waarvan ze op gepaste afstand het concert kunnen bijwonen. Een drankje halen vooraf of tijdens de show is geen probleem: looplijnen maken de weg vrij naar de bar. Gebouw-T doet er alles aan om de bezoeker in deze bijzondere tijd toch op een ongedwongen manier van muziek te laten genieten.

De kaartverkoop is begonnen via www.gebouw-t.nl . Kijk ook voor meer informatie over de getroffen maatregelen op de website van het poppodium.