Aanstaande zaterdag 5 september is ze in Theater Den Enghel aanwezig.

Daar zal ze de presentatie van het nieuwe boek van Sonn Franken muzikaal omlijsten.  

Sabine is nu al een paar jaar in het openbaar te horen als zangeres. Haar gouden keeltje trekt de aandacht van veel mensen. Niet voor niets is ze een veel gevraagd zangeres op diverse podia. Ze is te vinden op bruiloften en partijen, op braderieën in de regio, maar weet ook het publiek van menig horeca gelegenheid te roeren met haar muziek.

  Sabine maakt gebruik van een heel breed repertoire; zo schakelt ze moeiteloos over van pop muziek, naar klassiekers of jazz. Het is die veelzijdigheid waarmee ze in elke situatie past. Sabine beschikt over een warme stem waarmee ze haar vertolkingen tot in het hart van haar toehoorders brengt.  

Natuurlijk willen we weten wie nu Sabine eigenlijk is, hoe is ze tot het zingen gekomen? Het leidt tot een leuke anekdote:

 

‘In een schoolrapport van vroeger (1e klas basisschool) stond omschreven:  “Sabine zingt erg graag en maakt zelf de mooiste liedjes en gedichtjes”. Het zingen zat er dus al vroeg in.’

 

Onze vraag  is wanneer de stap gezet is om op te gaan treden: ‘Een paar jaar geleden heb ik  het advies gekregen om echt iets te gaan doen met mijn stem. Ik had al vaker gehoord dat ik heel mooi kon zingen maar heb nooit de stoute schoenen aangetrokken. Deze stoute schoenen heb ik inmiddels aan mijn voeten. Samen met mijn aller liefste geluidsman zijn wij SabineZingt gestart.  En hoe! Vanaf dag 1 loopt het als een trein!’

Onze vraag luidt hier op: Wat doet dit allemaal met je?:

Trots op wat wij in korte tijd voor elkaar hebben gekregen. Dankbaar voor al het moois op ons pad.
Gemotiveerd om te groeien en nog meer mensen te ontroeren en te raken met mooie liedjes.
Gelukkig! Want ik zing en kan dit geluk met iedereen delen
😊
Ongelofelijk blij! met onze vrienden en alle mensen om ons heen die er voor ons zijn en die luisteren

Heel veel liefs,
Sabine


Aanstaande zaterdag dus, 5 september, vanaf 15:00 uur kun je zelf genieten van die mooie stem van Sabine, dit alles begeleidt door haar liefde die ook haar geluidsman is. Het is beslist de moeite waard.