Nou ja, bijna dan. Toneelvereniging Première komt met het spel ‘Wraak uit het hiernamaals’

Let wel; dit keer geen toneelspel maar een hoorspel. Laat uw fantasie maar werken. Zoals u weet zitten we momenteel in een vreemde tijd i.v.m. de corona maatregelen. Niets is haast meer mogelijk. Maar gelukkig heeft Première daar een oplossing voor gevonden in de vorm van een hoorspel. Een bloedstollende thriller.

De leden hebben afgelopen tijd veel geoefend om deze vorm van radiodrama, waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van geluid, onder de knie te krijgen. Hoorspelen waren vooral bekend in de jaren dertig tot zeventig van de vorige eeuw. Een van de bekendste hoorspelen was ‘The War of the Worlds’. Luisteraars waren ervan overtuigd dat ze echt werden aangevallen door ruimteschepen.

Première brengt nu de thriller; ‘Wraak uit het hiernamaals’.

Een therapeute ontvangt een boodschap dat zij groot gevaar loopt. Deze boodschap is echter afkomstig van een vrouw die al drie jaar geleden is overleden ……. Er begint zich een reeks van gebeurtenissen te ontwikkelen die onverklaarbaar lijken . . . .

Kom dat zien . . . uhh . . . . gaat dat horen, gaat dat horen . . . . Deze thriller zal live als een podcast worden uitgezonden op 30 oktober 20.00 uur 2020 op onze facebook pagina: https://www.facebook.com/toneelvereniging.premiere en via onze site: https://www.toneelpremiere.nl/ 

Wij hopen u te mogen begroeten bij deze live uitzending (of daarna) en u een leuke, aangename, spannende, GRATIS middag/avond te bezorgen.