Het 11-jarig jubileum van BoZinBeeld.nl had een feestje moeten worden.

 11 jaar in de lucht, het had een echt Bergs feestje moeten worden, met een jubileumboek als klapper. Helaas gooide het Covid-19 virus heel veel roet in het eten. We hadden een leuk feestje voorbereid tijdens het 3e Bergse Cultuur Festival begin oktober. Sja, wat moet je doen als er weer een halve lockdown is? 

Enfin, we gaan nog wel een feestje vieren, maar dan als we het 12,5-jarig jubileum hebben; dat wordt dus een leuk jaar in 2022. We gaan er heel wat van maken. 

Er is echter iets dat wel volop in beweging is; en dat is de site zelf. Achter de schermen zijn we namelijk keihard bezig met een totale vernieuwing van de site, met de meest moderne technieken. Michel en Walther Bogaers bouwen op dit moment een totaal nieuwe site, met veel nieuwe functionaliteiten. Niemand minder dan Eric Elich hebben we bereid gevonden om aan het logo en de te gebruiken icoontjes te werken. Het resultaat mag er zijn, kunnen we zeggen.

 

Muziek, Kunst & Cultuur, Schrijvers en Boeken; het zijn onderwerpen die klap na klap krijgen. Worden ze door de politiek, zowel landelijk als lokaal, al niet als volwaardig gezien, het zijn immers maar “hobby’s”. Komt ook nog eens het corona virus langs, waarmee het bestaan van bands, groepen, gezelschappen, individuen en organisaties gevaar loopt. Juist daarom verdienen alle betrokkenen een plaats in het voetlicht. Juist op onze nieuwe site www.BrabantseWalinBeeld.nl zullen wij veel aandacht aan hen besteden. We willen tonen hoeveel talenten en bewonderingswaardige inspanningen in onze regio De Brabantse Wal te vinden zijn.

Het past precies in de filosofie en de  redenen waarom we deze site in 2009 begonnen zijn: onze eigen regio verdient veel meer aandacht. Als de grote gangbare media daar geen tijd of geld meer in willen steken, dan doen we het zelf wel! BrabantseWalinBeeld.nl zal ook actief bijdragen aan het organiseren van evenementen op bovenstaande gebieden. 

Een nieuw aandachtsgebied ligt op het terrein van vehikels. Steeds meer evenementen en betrokken mensen houden zich bezig met auto’s, motoren of brommers, vooral custom of oude vehikels. Ook hier gaan we gericht aandacht aan besteden met reportages, fotogalerijen en interviews.

De Vastenavend mag natuurlijk niet ontbreken, en ook daar wordt een speciaal gedeelte van de site op ingericht. Vastenavend of Carnaval, het wordt op heel de Brabantse Wal gevierd ;-) 

 

De Brabantse Wal kent wat ons betreft vier gemeenten:

 

-          Steenbergen

-          Tholen

-          Bergen op Zoom

-          Woensdrecht / Hoogerheide

 

Deze vier gemeenten zullen hun eigen pagina krijgen op onze site voor al het nieuws en evenementen.

 

Om nog meer aandacht aan lokale interesses, belevingen en verhalen te kunnen besteden zullen op de nieuwe site allerlei bloggers actief zijn. Dat zijn zeker niet de minsten, we zullen ze in de loop van de tijd aan jullie voorstellen.

 

Jullie begrijpen wel, we hebben veel ambities en zijn vol enthousiasme over de toekomst. Het is een eer en het is gewoonweg hartstikke leuks om al het positieve nieuws te brengen en bij mensen en organisaties in de keuken te mogen kijken. Daar hebben we wel de nodige mankracht voor nodig en dus hebben we om ons heen gekeken. We hebben de mazzel dat we een aantal nieuwe mensen aan boord hebben kunnen halen. Daarmee hebben we al een behoorlijk team op de been voor www.brabantsewalinbeeld.nl  Wat dacht je van:

 

Grada Franken                               Agenda / blogger

Monique Boden                             Agenda en Redactie / blogger

Marc Kerkhofs (BE)                        Boeken & Schrijvers / Kunst & Cultuur / blogger

Henk Witjes                                  Boeken & Schrijvers / Kunst & Cultuur / blogger

Henk Franken                               Artikelen / blogger

Dick Vermaas                               Fotograaf / blogger

Tineke van Loon                           Journalist (bij foto’s Dick) / blogger (met Dick)

Bastin van Elzakkers                     Journalist fotograaf / Eindredactie / blogger

Sonn Franken                              Journalist fotograaf / Eindredactie / blogger

Michel Bogaers                             Webdesign / Web building

Walther Bogaers                           Web building / web beheer

 

Om nog sterker in de gemeenten Steenbergen, Tholen en Woensdrecht te zijn vertegenwoordigd, zijn we nog op zoek naar journalist fotografen die evenementen en nieuws najagen in die specifieke gemeenten. Geïnteresseerden kunnen zich melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en gezamenlijk kunnen we bespreken waar onze site voor staat en wat we zoal doen.

 

Hou onze site in de gaten. De komende tijd zullen we alle medewerkers aan jullie voorstellen.

Wachten jullie in spanning met ons af tot de nieuwe site live gaat?