BrabantseWalinBeeld.nl zo wordt binnenkort de naam.

Onze site BoZinBeeld.nl bestaat ondertussen 10 jaar. We zijn toe aan de volgende fase van dit Bergse portaal en daar hoort een hele vernieuwde site bij. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bij deze nieuwe site en nieuwe functionaliteiten behoort natuurlijk een uitbreiding aan man/vrouwkracht. We zullen daarom alle medewerkers van onze site een voor een aan jullie voorstellen. We beginnen daar vandaag me: 

Henk Witjes:

Mijn naam is Henk Witjes. Ik ben blij, dat ik in de metamorfose van ‘BOZ in beeld’ naar ‘Brabantse Wal in beeld’ een rol mag spelen.

In mijn beroepsleven heb ik veertig jaar mogen werken in het basisonderwijs als leerkracht en als directeur.

Daarnaast heb ik mijn passie voor het theaterleven vorm mogen geven.

Als zanger en acteur in het muziektheater, later als tekstschrijver en regisseur.

Het schrijven heeft altijd in mijn bloed gezeten als dichter en theaterschrijver .

De vijf jaar na het beëindigen van mijn actieve carrière in het onderwijs heb ik voornamelijk al schrijvende doorgebracht.Dat heeft geleid tot twee romans en een verhalenbundel.

2017: ‘De Idealisten ‘ (roman)  2018: ‘Tomeloze verwarring’(roman) 2020: ‘Kruiend ijs’ (verhalenbundel) Alle publicatie zijn te verkrijgen in alle boekhandels van Nederland en Vlaanderen.

Er staat al een manuscript in de steigers voor een nieuwe roman ‘Het ontkende principe’. Een verhalenboek voor kinderen met illustraties nadert ook zijn voltooiing met als titel ‘Woutertje Wop en andere verhalen’.

Ik mag u binnenkort  ontvangen op de site bij ‘Bloggers in beeld’. Ik kijk er naar uit u daar te ontmoeten in woord en beeld.

Henk zal zich bezig houden met de takken Kunst & Cultuur en Boeken & Schrijvers. Daarnaast zal hij ons het nodige te vertellen hebben midden zijn eigen blog-pagina.