De website van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) is in een nieuw jasje gestoken.

Het VIP hoopt zo nog meer mensen enthousiast te maken voor vrijwilligerswerk. Met de uitgebreide functionaliteiten en meer gebruiksgemak speelt men handig in op de toegenomen vraag naar en behoefte aan maatschappelijke activiteiten, hulp, besturen, natuuronderhoud, plezier, aandacht, schoonheid, veiligheid, dagbesteding of kortom: ‘er voor elkaar zijn’.

De website van het Vrijwilligers Informatie Punt  ( www.vrijwilligersinformatiepunt.nl  ) is geheel nieuw. Naast een eigentijdse look is het nu voor organisaties mogelijk om direct zelf vacatures online te zetten en actueel te houden en de vacature snel te delen op social media. Mooie verhalen, nieuws en informatie komen overzichtelijk als artikelen op de website.

E-learnings

De website is veilig en privacy is gewaarborgd. Ingeschreven vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld zelf hun profiel invullen en wijzigen. Als mensen niet meer beschikbaar  zijn, is gemakkelijk uitschrijven via de website mogelijk. Naast vacatures voor vrijwilligers komen er workshops en trainingen voor vrijwilligers op de website. De eerste e-learnings staan er al op. Deze volgen geïnteresseerden online op ieder gewenst tijdstip.

VIP op Facebook

Blijf op de hoogte blijven van de activiteiten van het Vrijwilligers Informatie Punt via Facebook, vrijwilligersinformatiepunt Bergen op Zoom en/of vrijwilligersinformatiepunt Steenbergen. Per e-mail is het VIP bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   en telefonisch via WijZijn Bergen op Zoom 0164-237056 of WijZijn Steenbergen 0167-750850.