Chef Torben Bouterse presenteert zijn 7 guilty pleasures op het bord

Na het succes van de Kerst -, Oud & Nieuw - en de gewone afhaal boxen komt Restaurant Hemingway nu met iets nieuws. Speciaal voor Valentijnsdag heeft chef Torben Bouterse een box samengesteld die de liefde viert door zijn zeven zonden te vertolkt in zijn guilty pleasures. Want wanneer het op de liefde aankomt, maken we ons toch allemaal wel af en toe schuldig aan een van de zeven zonden?

De Valentijn box bevat 7 gerechten, bedoeld voor een shared dining experience. Wel zo handig, dan kan je tenminste echt samen culinair genieten en hoef je niet de hele tijd in de keuken te staan! Elk gerecht weerspiegelt een zonde, met tekst en uitleg over wat de chef in de zonde herkent maar ook wat de verbinding is tot het bijhorende gerecht.Hoe ziet zo een gerecht en zonde eruit? Dat lees je hieronder.

WOEDE – pasta arrabbiata

“Ik ben blij dat ik mezelf beter kan beheersen dan een aantal jaren terug. Vroeger was mijn lontje een stuk korter en was ik daardoor licht ontvlambaar. Daarin ben ik gegroeid en ik zie het niet als zinvol om te ontploffen om iets kleins. Van een mug een olifant maken daar heb ik een hekel aan, negatief zijn om kleine zaken daar heb ik geen last van. Ik sta positief in het leven vooral na de ziekte van mijn moeder. Het gerecht bij deze zonde is een pittige pasta; arrabbiata betekent letterlijk vanuit het Italiaans vertaald boos en de Carolina Reaper is nu ook de heetste peper van de wereld. Hier ga je wel van zweten!” aldus chef Torben Bouterse. 

Een box is te bestellen voor 12, 13 of 14 februari 2021. Meer informatie over de box en alle zeven zonden van onze chef Torben Bouterse kun je vinden op de website van Restaurant Hemingway: https://www.restauranthemingway.nl/menukaart/hemingway-x-valentijn/