Bestuursleden van de stichting Welzijn visueel gehandicapten (WéViGé) hebben donderdag 25 maart de cliënten in West Brabant en tholen bezocht.

De mensen ontvingen een gebaksdoosje met lekkers en een bosje tulpen. Dit is mede mogeljk gemaakt door: samen in de regio en De Bloemenstal in Halsteren.

Voorzitter Kees spikker “Onze mensen zijn net als velen eenzaam en zitten nu al ruim 1 jaar noodgedwongen thuis, het is een vergeten groep die zelfstandig niet naar buiten kan en afhankelijk zijn van hulp van derden die ook voorzichtig moeten zijn

In 2020 hebben wij met Pasen en Kerst ook de mensen kunnen bezoeken dankzij de medewerking van diverse organisaties en ondernemers.

Al de activiteiten waaronder Zwemmen en de netwerkmiddagen liggen door corona stil. Om de eenzaamheid enigszins dragelijk te maken is er een telefooncirkel hiermee kunnen de betrokkenen in contact komen met de bestuursleden en vrijwilligers voor een goed gesprek, tijdens zo’n gesprek hoor je regelmatig dat het van hen niet meer hoeft, dit komt bij ons hard binnen."

De stichting WéViGé hoopt zodra het weer kan enkele leuke activiteiten te kunnen organiseren mensen die hierin een bijdrage willen leveren of een idee hebben kunnen contact opnemen met Kees Spikker email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  telefoon: 0164234156 

Meer informatie is te vinden op www.wevige.nl  www.facebook.com/wevige