Nieuws van het Jazz Festival front:

Beste liefhebber van JazzBoZ,

Wij hebben goed nieuws voor je in petto: JazzBoZ 2021 gaat door! Achter de schermen zijn we al even bezig om dit jaar toch een jazzfestival te organiseren. Dat is gelukt, hoewel in een andere vorm dan gebruikelijk. Maar muziek blijft leven, pandemie of niet, en dus hebben we op aangepaste wijze wat leuke festivalelementen op poten gezet. We vertellen je graag meer!

Muzikaal programma

Het definitieve programma delen we zo snel mogelijk met je, maar we kunnen alvast verklappen dat er in het weekend van 28-30 mei een te gekke dubbeldekker door Bergen op Zoom zal rijden, voorzien van muzikanten, die de jazz live bij de mensen thuisbrengt. Ook de schoolconcerten voor alle groepen 7 en 8 in de gemeente Bergen op Zoom gaan door. In De Maagd staan enkele muzikanten te popelen om voor de leerlingen een interactieve show weg te zetten die zij in hun klas gaan beleven. Inclusief wedstrijdelement! Welke school wint de JazzBoZ trofee 2021..? Onze gebruikelijke kerkdienst op zondag is aangepast naar een intieme viering die men digitaal kan volgen.

Stay tuned…

En verder… Verder staat er nog meer te gebeuren, maar daarover informeren we jullie de komende dagen. Eén belofte bij wat nog komen gaat: het wordt uniek en te gek! Houd onze website, socials en je mail in de gaten voor alle ins en outs!

Het bestuur van Stichting Bergse Jazz Evenementen

 

 

 

Beste liefhebber van JazzBoZ,  nog meer nieuws...

Jarenlang zat onze stadskerk bomvol. Je mocht in de Gertrudiskerk swingen, beleven en genieten van namen als Rosa King, Madeline Belle, Sabrina Starke, Do, Denise Jannah en vele andere artiesten.

 

Dit jaar blijft de kerk leeg. Geen Bergs streetparade-orkest dat om 11.50 uur de kerk binnen knettert om de viering te openen. Dit jaar geen kerkgangers. Toch kondigen we dit jaar wel degelijk een jazzviering aan!

Programma

Het Bergse jazzduo But for Now zal met de prachtige zangstem van Madeleine Sie en de gevoelige contrabas van Rogier van Vliet de viering van muziek voorzien. Om de traditie van de straatorkesten in ere te houden zal er een speciaal orkest te zien zijn waarin alle straatorkesten van Bergen op Zoom worden vertegenwoordigd.

 

Voorgangers ds. Willem Lolkema en pastor Fredi Hagedoorn zullen voorgaan. Zij verbinden de muziek en het verhaal vanuit het thema ‘’maak het licht’’.

Meld je aan voor het beleef-het-thuis-pakket!

De viering zal op zondag 30 mei om 12.00 uur te zien zijn via Zuidwest-tv en de socials van JazzBoZ. Om hier thuis optimaal van te genieten kun je een beleef-de-jazzviering-thuis-mee-pakket aanvragen.

Je kunt je eenvoudig aanmelden door voor 17 mei een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met hierin je naam en adres. Het pakketje zal in de week van 30 mei bij je thuis gebracht worden.

Dat alles dit jaar anders is, moge duidelijk zijn. Maar samen kunnen we ook op een veilige manier van jazz genieten.

Met vriendelijke groet, 

Lieve Vrouwe Parochie

Protestantse kerk Bergen op Zoom

Het bestuur van Stichting Bergse Jazz Evenementen