JazzBoZ is er klaar voor

De grote dag…

De vlaggen op de Grote Markt wapperen, alle leerlingen van de groepen 7 en 8 staan te popelen om de jazzquiz zo goed mogelijk te maken, de bus met muzikanten is volgetankt, Joke Bruijs en Michael Varekamp zoeken op dit moment hun mooiste kleren bij elkaar… Oftewel: JazzBoZ is áán! Vandaag gaan we van start! Kijk voor het volledige programma vooral op onze website. 

JazzBoZ in coronatijd

Zoals iedereen zal begrijpen is deze editie van JazzBoZ een andere dan gebruikelijk. De prachtige pleinen in Bergen op Zoom blijven helaas leeg, maar we hebben er andere waardevolle festivalelementen voor teruggekregen. Met deze editie trekken we onder andere met drie bussen voorzien van muzikanten de Bergse wijken en Halsteren in en bezoeken we verschillende zorglocaties. Op deze manier bereikt JazzBoZ een publiek dat het normaal gesproken niet bereikt. Iets wat we zeker meenemen in de toekomst. Want zoveel mogelijk mensen van jazzmuziek laten genieten, dat is onze missie! We kijken er reikhalzend naar uit!

Sponsoren, bedankt!

Zonder onze sponsoren zou JazzBoZ 2021 niet zijn wat het nu is. We durven best te stellen dat we alsnog een prachtig programma hebben samengesteld, voor jong en oud. Daarom willen we onze sponsoren nadrukkelijk bedanken voor hun bijdrage en voor hun geloof en vertrouwen in JazzBoZ. Dank je wel!

Veel plezier dit weekend!

Het bestuur van Stichting Bergse Jazz Evenementen