Op donderdag 30 september opent De Maagd eindelijk weer haar deuren voor bezoekers en artiesten.

We mogen dan weer maximaal 630 bezoekers ontvangen met coronacheck. We trappen af met “The Best of Simon & Garfunkel” met o.a. Syb van der Ploeg en Maarten Peters. 

De Maagd is klaar voor het nieuwe theaterseizoen nadat de deuren bijna anderhalf jaar geleden dichtgingen. Ondertussen is er nieuwe techniek in het theater geplaatst, onderhoud gepleegd en alles voorbereid voor het moment om eindelijk weer open te kunnen. Donderdag 30 september is het dan zover. De medewerkers van De Maagd kijken er naar uit om eindelijk weer een vol theater met gasten en artiesten te mogen ontvangen. Naast veel nieuwe voorstellingen zijn er ook extra kaarten bij voorstellingen beschikbaar gekomen doordat nu alle stoelen in het theater weer zijn vrijgegeven. Een greep uit de voorstellingen: Herman van Veen, Richard Groenendijk, Nick & Simon, Tineke Schouten, Jandino, Belle en het Beest, Rocky Horror Show en nog veel meer.  

Sinds 1 september is er een locatiemanager voor De Maagd aangesteld, Ruben Israël. Hij heeft veel ervaring in de theaterwereld: hij werkte de afgelopen 6 jaar als manager marketing, sales, events en horeca in het Luxor Theater Rotterdam en werkte daarvoor in de Rotterdamse Schouwburg (nu Theater Rotterdam) en het Stadstheater in Zoetermeer. Hij woont in Breda. Ruben: “Ik kijk er naar uit om in dit unieke en schitterende theater de Bergenaren te laten genieten van live podiumkunsten. Iedereen (inclusief ikzelf) snakt hier naar.”

 

Op de website van het theater www.demaagd.nl  is alle informatie te vinden over voorstellingen en concerten.