Handen op elkaar voor de band Sloper

Gelukkig zijn ze er weer de instore dagen van de Waterput in Bergen op Zoom. Vandaag werd oktober afgesloten met een groep genaamd Sloper. Misschien voor velen onbekend, maar druk was het wel in de winkel. Als je de namen noemt van de groep Sloper kom je deze in de muziekwereld vaak tegen. Mario Goossens, Fabio Canini, Peter Shoulder en de meest bekende Cesar Zuiderwijk. Eigenlijk werd Sloper opgezet in 2019 als een muzikaal project door Mario en Cesar. Toen er eenmaal twee gitaristen bij kwamen werden er alleen maar jamsessies gehouden. Hier ontstond de vraag toch naar meer van de band te kunnen horen.

Nu hun muziek echt aanslaat bij het publiek kon een album niet meer uitblijven, en kreeg het de titel mee “Debut Album – Pulversie / OUT NOW. Op zaterdagmiddag vanaf drie uur speelden ze een aantal nummers van dat splinter nieuwe album. Het publiek genoot met volle teugen dat je niet alleen kon horen aan het luide applaus aan het eind van de sessie, maar met de nummers werd er op ritme aardig de handen op elkaar gezet. Na de sessie was er tijd voor de liefhebbers wat te poseren voor een foto  en signeerden ze hun nieuwe album. Cesar mocht dan ook graag een handtekeningetje meer uit delen aan de mensen die ook nog een album aankochten van de Golden Earring.

Wil je meer weten waar ze spelen, ook in gebouw T te Bergen op Zoom in november, kijk dan op de site van  https://sloperband.com/

Foto's en tekst Bastin van Elzakkers