Een Vastenavendjubileum van 77 jaar is FÉÉST!  ‘Tusse De Schuifdeure’ voor de 34e keer is FÉÉST!

Samen snakken we al zolang naar een Vastenavend “zodamme nog nooit nie ebbe g’ad!”. Wij Krabben hebben te lang “op het strand gelegen” en nu is het tijd om ons vast en zeker te murwen naar de “Leut-zee” wat de Vastenavend in ’t Krabbegat is, met onlosmakelijk de warme beleving van “Tusse de Schuifdeure 2022”.

Als het allemaal goed blijft gaan is “Tusse de Schuifdeure” op zaterdag 19 februari 2022! Een weerzien met elkaar en een féést wat de Stoelemat op zijn grondvesten zal doen schudden. ’t FÉÉST kan beginnen! En dat doen we samen. Want het samenleven in ’t Krabbegat is een gròòt féést! Samen vieren, zeker in een jubileumjaar.

Dus wij vragen nogal wat van de artiesten die zich aan willen gaan melden. Want daarvoor geldt deze uitnodiging, dat je je kunt aanmelden vanaf heden. Dus zet je Vastenavendziel open, ga denken, laat je inspireren, want we zoeken “podiejumbééste” die kunnen boeien en vermaken. Er is een geweldig leutig orkest, een volle zaal, veel kijkers thuis, verbondenheid, en een ambiance met ultieme leut. Een voorrecht om je leutige bijdrage hieraan te mogen leveren.

Aanmelden kan tot 1 december via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vanaf 15 december starten de eerste repetities. Deelname aan de repetities is verplicht, maar dat hoeven we niet meer uit te leggen.

Met veel leut kijken we uit naar alle aanmeldingen! 

 

Zullen we eens terugkijken op een eerdere "schuifdeure", zoals die van .... 2018?