Het is onze tentoonstelling

Eindelijk na 2 jaar kon de er weer een tentoonstelling plaats vinden in Halsteren van teken en schilderwerken door de leden van de Heemkundekring Halchtertch van het Bergs schilderclubje. Deze werd op 5 maart officieel geopend door Arjan van de Weegen.

Eens in de week komen de dames van het schilderclubje bij elkaar voor een teken- en schildermiddag. Gezelligheid onder elkaar staat bovenaan hun lijstje. De leden van de Heemkundekring daar in tegen werken allen op hun eigen manier aan hun werken.

Op de expositie zijn werken te zien van 20 potlood- en schilderkunstenaars. Ook is er een workshop voor de jeugd op diverse dagen. Voor de bezoekers is er een puzzeltocht langs de schilderijen, waar leuke prijzen mee te winnen zijn. Mocht u nog geïnteresseerd zijn om op de laatste dag van de expositie deze werken te willen bekijken, dat kan op woensdag 9 maart van 12.00u tot 16.00u. De workshop voor de jeugd begint om 13.30u en wordt gegeven door Defie van der Tas. 

Om dit allemaal goed te kunnen realiseren wordt alles gecoördineerd door Annie van Hees. Zij wordt bijgestaan door vele mensen die hun handen uit de mouwen steken om een goede tentoonstelling weg te kunnen zetten.

Op 12 en 13 maart is de totale collectie van Piet van de Watering te zien, die hiermee de Heemkundekring een hart onder de riem steekt.

Het adres van deze expositie ruimte is Beeklaan 29a te Halsteren

Voor meer informatie kunt u terecht bij Annie van Hees 06-39685696

Foto's Sjef Franken