Piet Jansen brengt 2e boek uit met de titel: “Zonder drank geen klank”.

'Het schrijven van mijn eerste boek was voor mij een bijzondere leuke ervaring en het kon daarom niet uitblijven dat er een vervolg zou komen. De reden van mijn 2e boek is dat ik met Koningsdag 2022 jubilaris ben bij Harmonie Oranje Nassau i.o. uit Bergen op Zoom en wel 25 jaar lid van deze bijzondere club.'

“Zonder drank geen klank” is een muzikanten uitspraak in het algemeen. Muziek brengt sfeer, gezelligheid en emotie en daar hoort een borreltje bij vandaar de titel van het boek. In het boek vertel ik ‘mijn beleving’ van 25 jaar met deze muzikanten.'

 

Het boek wordt gepresenteerd door een bekende Bergenaar en deze ceremonie zal plaats vinden in:  

“Tapasbar Casa de Castro” Steenbergsestraat 1    4611 TC Bergen op Zoom op zaterdag 23 april 2022 en wel om 13.00 uur. Bij deze wordt iedereen uitgenodigd om bij deze presentatie aanwezig te zijn. 

Vanaf dat moment is het boek ook te koop voor de prijs van € 13,--  op dit adres, maar ook bij “Leonidas Bergen op Zoom” en bij “De Bergse Dumphal” of via Piet Jansen 06-51 49 45 56. 

Het is een kleurrijk boek geworden met veel foto’s en met 11 QR- codes er in wat het boek zo bijzonder maakt. Je scant de QR-codes met je gsm en je hoort Harmonie Oranje Nassau spelen en je ziet ook nog een slideshow.