Rotary club Bergen op Zoom nodigt geinteresseerden uit tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten op donderdagmiddag 7 april.

Met onze open clubbijeenkomst willen we mensen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary. 

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary doen we dat actief en maken we dat samen zichtbaar. Wij zijn People of Action. Iets van jezelf geven, dienstbaar zijn. Wij zetten ons in voor goede doelen in Bergen op Zoom, maar ook ver daarbuiten.  

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld vind je Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. 

We wisselen onze professionele kennis uit, vertellen over ons vak en luisteren naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens onze clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn we een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en je sluit vriendschappen voor het leven.  

Open clubbijeenkomst

Je bent van harte welkom op onze open clubbijeenkomst. De ontvangst is om 12.00 uur in de Raayberg, Antwerpsestraatweg 267. We laten je graag kennismaken met Rotary en hebben daarnaast ook een interessante spreker (mevr. Amke Bogers) gevonden die een presentatie zal geven over de organisatie Het Zeeuwse landschap.

De lunchbijeenkomst is om 14.00 uur afgelopen. Aanmelden kan tot 5 april via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . (Voor deelname aan de lunch wordt een kleine bijdrage gevraagd).

 

Meer informatie over Rotary kun je vinden op www.rotary.nl .